YHTEISTAPAHTUMA NOKIALLA 18.-19.3.


Kalkkareitten Kulttuurikeikka on Suomen Nuorisoseurojen Lounais-Suomen alueen lasten ja nuorten taidetapahtuma. Kevätpäivät on Karjalaisen Nuorisoliiton kansantanssikatselmustapahtuma kaikenikäisille. Molempien tapahtumien ytimessä ovat katselmusesitykset, työpajatoiminta ja iloinen yhdessä oleminen. Tänä keväänä tapahtumat järjestetään yhteistapahtumana Nokialla Harjuniityn koululla.
tapahtumainfo


Tapahtumaa vietetään lauantaista sunnuntaihin 18.-19.3.2023. Tapahtumapaikka on Harjuniityn koulu Nokialla, osoitteessa Lautamiehenkatu 1, 37140 Nokia. Kaikki tapahtuman toiminnot järjestetään koulun tiloissa. Katselmusesitykset ovat aulan esitystilassa, majoitus on luokkamajoitus koululuokkien lattialla, ruokailut järjestetään koulun ruokalassa ja työpajat järjestetään luokissa ja koulun liikuntasalissa sekä koululla olevissa nuorisotiloissa.


Kevätpäivien ja Kalkkareitten Kulttuurikeikka -tapahtumien yhdistyessä kaikki kansantanssiryhmät osallistuvat yhteiseen kansantanssikatselmukseen riippumatta, minkä yhdistyksen jäsen ryhmä on. Kansantanssikatselmuksiin voivat osallistua kaiken ikäiset. Kaikki tapahtumaan osallistuvat 16-vuotiaat tai nuoremmat voivat osallistua Kalkkareitten Kulttuurikeikan eri katselmuksiin.

 


ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt. Voit vielä osallistua mukaan kaikille avoimeen kuvataidenäyttelyyn, josta lisätietoa Ohjelma-sivulla. Voit myös tulla yleisöksi tapahtuman konsertteihin, aikataulut löytyvät ohjelma-sivulta. 

osallistuminen kalkkareitten katselmuksiin


Kalkkareitten Kulttuurikeikka on tarkoitettu 16-vuotiaille tai sitä nuoremmille osallistujille. Tapahtumaan osallistutaan täyttämällä osallistujailmoittautumislomake ja katselmusilmoittautumislomake. Osallistumismaksut laskutetaan tapahtuman jälkeen. 


Osallistujahinnasto:

Koko viikonlopun osallistumispaketti (sis. kaikki ohjelma, työpajat, majoitus, ruokailut la-su) 55€ /hlö

Lauantain päiväpaketti (sis. la ohjelma, työpajat, lounas, päivällinen) 35 € / hlö

Osallistumismerkki (sis. kaikki ohjelma ja työpajat la & su, ei sisällä ruokailuja) 22 € / hlö

Alle 3-vuotiaat osallistuvat ilmaiseksi


Tapahtumassa tarjoillaan lauantaina lounas, päivällinen ja iltapala, sunnuntaina aamiainen ja lounas.
Tapahtumassa on kioski, josta voi omakustanteisesti ostaa pientä purtavaa ja juotavaa.


Ohjelma alkaa lauantaina aamupäivällä ja päättyy sunnuntaina päätösjuhlaan klo 14. Tarkemmat tiedot päivitetään ohjelma-sivulle.


osallistuminen kansantanssikatselmukseen


Kansantanssikatselmukseen voivat osallistua kaikenikäiset ryhmät Kevätpäivien sääntöjen mukaisesti. 

Kansantanssikatselmuksista peritään henkilökohtaisen osallistumismaksun lisäksi ryhmäkohtainen osallistumismaksu.
Hinnasto: Alle 10 tanssijan ryhmä / 10 tai useamman tanssijan ryhmä

Alle 7-vuotiaiden ryhmä 30€ / 50€

7-16-vuotiaiden ryhmä 70€ / 100€

Yli 16-vuotiaiden ryhmä 150 € / 200 €saapuminen


Koululle pääsee omalla autolla ja julkisilla kulkuneuvoilla Tampereelta. Koulun pihassa on hyvin parkkitilaa. Julkisen bussiliikenteen aikataulut löytyvät Tampereen seudun jokkoliikenteen reittioppaasta. Nokian keskustaan pääsee myös junalla, bussiyhteys Harjuniityn koululle lähtee juna-aseman vierestä.turvallinen tapahtuma


Haluamme, että kaikki voivat osallistua tapahtumaamme sellaisena kuin ovat. Noudatamme tapahtumassa turvallisemman tilan periaatteita, joihin toivomme kaikkien osallistujien tutustuvan ennen tapahtumaa ja sitoutuvan noudattamaan niitä. Tapahtumassa on paikalla myös häirintäyhdyshenkilö mahdollisten häiriötilanteiden varalta.Nuorisoseurat Lounais-Suomi

Nuorisoseuratoiminta on sitoutumatonta kulttuuriharrastustoimintaa, jonka harrastusaloja ovat mm. tanssi, musiikki, teatteri ja liikunta. Toimintaa järjestävät paikallisyhdistykset Hämeen, Satakunnan ja Varsinais-Suomen alueilla. Myös aluetoimisto tuottaa harrastustoimintaa ja on mukana erilaisissa hankkeissa ja kehitystoiminnassa.

Nuorisoseurat Lounais-Suomen aluetoimisto toimii Hämeen, Satakunnan ja Varsinais-Suomen paikallisseurojen tukena ja järjestää harrastustoimintaa tukevia tapahtumia, koulutuksia ja muuta toimintaa.

Aluetoimistoa ylläpitää Suomen Nuorisoseurat ry. Nuorisoseurojen toimintaa ohjaa  2022-2024 -kolmivuotisohjelma sekä Nuorisoseurat 2030 -strategia.

Toimintamme lähtökohtina ovat osallisuus, yhteisöllisyys, yhdenvertaisuus ja moninaisuus. Toiminnan keskiössä ovat lapset ja nuoret, mutta toimintaa on tarjolla kaiken ikäisille.  Mukaan pääsevät kaikki!

050 340 6566
tiina.koskinen@nuorisoseurat.fi