Kalkkareitten kulttuurikeikka 18.-19.3.2023

kangasalaKalkkareitten kulttuurikeikka

Kalkkareitten Kulttuurikeikka on Nuorisoseurat Lounais-Suomen alueen lasten ja nuorten taidetapahtuma, jonka ytimessä ovat katselmusesitykset, työpajatoiminta ja iloinen yhdessä oleminen. Tapahtuman tavoitteena on lasten ja nuorten kulttuurisen harrastustoiminnan tukeminen ja edistäminen nuorisoseuroissa.


VUONNA 2023 KALKKAREITA VIETETÄÄN KANGASALLA 18.-19.3. PITKÄJÄRVEN KOULULLA.

TAPAHTUMASTA TIEDOTETAAN LISÄÄ SYKSYN AIKANA!


KALKKAREITTEN KATSELMUSLAJIT

Tanssi

Kansantanssi- hiphop-, showtanssi-, nykytanssi- ja vapaa tanssi -esitykset. Myös muiden tanssilajien esityksillä voi osallistua. Maksimikesto 8 min.


Musiikki

Soitto- ja lauluesitykset, soolot, duot ja ryhmät. Esityksen maksimikesto 5 min

.

Näyttämöilmaisu

Teatteri- ja sirkusesitykset, lausunta. Myös muilla näyttämöilmaisuesityksillä voi osallistua. Esityksen maksimikesto 20 min. Visuaaliset taiteet

Kädentaidot, valokuvaus, videoteokset, kuvataide. Myös muilla visuaalisen taiteen teoksilla voi osallistua. 
Aihevaihtoehtoina yhteistyö ja Kevätpäivä Kangasalla.


Sanataiteet

Runot, kirjoitelmat, lyriikka, novellit. Myös muilla sanataiteen teoksilla voi osallistua. Tekstien maksimipituus 400 sanaa.
Aihevaihtoehtoina yhteistyö ja Kevätpäivä Kangasalla.


Nuorisoseurat Lounais-Suomi

Nuorisoseuratoiminta on sitoutumatonta kulttuuriharrastustoimintaa, jonka harrastusaloja ovat mm. tanssi, musiikki, teatteri ja liikunta. Toimintaa järjestävät paikallisyhdistykset Hämeen, Satakunnan ja Varsinais-Suomen alueilla. Myös aluetoimisto tuottaa harrastustoimintaa ja on mukana erilaisissa hankkeissa ja kehitystoiminnassa.

Nuorisoseurat Lounais-Suomen aluetoimisto toimii Hämeen, Satakunnan ja Varsinais-Suomen paikallisseurojen tukena ja järjestää harrastustoimintaa tukevia tapahtumia, koulutuksia ja muuta toimintaa.

Aluetoimistoa ylläpitää Suomen Nuorisoseurat ry. Nuorisoseurojen toimintaa ohjaa  2022-2024 -kolmivuotisohjelma sekä Nuorisoseurat 2030 -strategia.

Toimintamme lähtökohtina ovat osallisuus, yhteisöllisyys ja yhdenvertaisuus. Nimensä mukaan toiminnan keskiössä ovat lapset ja nuoret, mutta toimintaa on tarjolla kaiken ikäisille.  Mukaan pääsevät kaikki!

050 340 6566
tiina.koskinen@nuorisoseurat.fi