KALKKARIT  LA 16.3.2024

Kalkkareitten Kulttuurikeikka on Suomen Nuorisoseurojen Lounais-Suomen alueen lasten ja nuorten monitaidetapahtuma. Tapahtuman keskiössä on katselmusesitykset, joista osallistujat saavat palautteen raadilta. Lisäksi tapahtumassa on tarjolla työpajoja ja muuta iloista yhdessäoloa. Tapahtuma on suunnattu alle 16-vuotiaille.  


tapahtumainfo

Vuoden 2024 Kalkkarit järjestetään Tarvasjoen Nuorisoseurantalolla. Lisätietoja tapahtumasta tulossa syksyllä 2023.

 


 

KALKKARIPARLAMENTTI

Kalkkariparlamentti on 8–16-vuotiaista lapsista ja nuorista muodostuva ryhmä, joka on mukana suunnittelemassa tapahtumaa. Kalkkariparlamentti kokoontuu Teamsissa neljä kertaa ennen tapahtumaa syksyn -23 ja kevään -24 aikana. 

Hae mukaan Kalkkariparlamenttiin 20.9.2023 mennessä. Ensimmäinen parlamentin kokoontuminen on Teamsissa ke 4.10.2023 klo 17.


 

osallistuminen

Kalkkareitten Kulttuurikeikka on tarkoitettu 16-vuotiaille tai sitä nuoremmille osallistujille. 
turvallinen tapahtuma

Haluamme, että kaikki voivat osallistua tapahtumaamme sellaisena kuin ovat. Noudatamme tapahtumassa turvallisemman tilan periaatteita, joihin toivomme kaikkien osallistujien tutustuvan ennen tapahtumaa ja sitoutuvan noudattamaan niitä. Tapahtumassa on paikalla myös häirintäyhdyshenkilö mahdollisten häiriötilanteiden varalta.Nuorisoseurat Lounais-Suomi

Nuorisoseuratoiminta on sitoutumatonta kulttuuriharrastustoimintaa, jonka harrastusaloja ovat mm. tanssi, musiikki, teatteri ja liikunta. Toimintaa järjestävät paikallisyhdistykset Hämeen, Satakunnan ja Varsinais-Suomen alueilla. 

Nuorisoseurat Lounais-Suomen aluetoimisto toimii Hämeen, Satakunnan ja Varsinais-Suomen paikallisseurojen tukena ja järjestää harrastustoimintaa tukevia tapahtumia, koulutuksia ja muuta toimintaa.

Aluetoimistoa ylläpitää Suomen Nuorisoseurat ry. Nuorisoseurojen toimintaa ohjaa  2022-2024 -kolmivuotisohjelma sekä Nuorisoseurat 2030 -strategia.

Toimintamme lähtökohtina ovat osallisuus, yhteisöllisyys, yhdenvertaisuus ja moninaisuus. Toiminnan keskiössä ovat lapset ja nuoret, mutta toimintaa on tarjolla kaiken ikäisille.  Mukaan pääsevät kaikki!

050 340 6566
tiina.koskinen@nuorisoseurat.fi