ohjelma


Katselmuksien lisäksi tarjolla on lauantaina non-stop -työpajatoimintaa, mm. askartelupaja, pelejä ja palapelejä ja karjalanpiirakkapaja. Sunnuntaina on työpajoja, joihin ilmoittaudutaan ennakkoon. Työpajailmoittautumisista tiedotetaan osallistujille myöhemmin.


 Lauantai-iltana tarjolla on iltaohjelmaa kaikenikäisille. Lapsille ja nuorille järjestetään disco, leikkejä ja pelailua, aikuisille muuta ohjelmaa, mm. yhteislaulukaraoke.


Katselmuskonsertteja järjestetään lauantaina pitkin päivää, ohjelma alkaa aamupäivällä. Sunnuntaina tapahtuman päätteeksi vietetään päätösjuhla, joka loppuu klo 14. Tarkempi ohjelma julkaistaan tällä sivulla lähempänä tapahtumaa.Kaikille avoin kuvataidenäyttely

Kaikki voivat osallistua tänä vuonna yhteiseen kuvataidenäyttelyyn. Näyttelyn teosten aiheet ovat ennakkolajien kanssa samat eli Kiehtovat kamut, omituiset otukset ja Hauska päivä. 


Kuvataidenäyttelyyn voi osallistua kaikenikäiset eikä kuvataidenäyttelyyn osallistuminen edellytä muuta osallistumista tapahtumaan. Näyttelyyn osallistuminen on kaikille maksutonta.


Kuvataidenäyttelyn teokset ovat esillä tapahtumassa ja tapahtumassa paikallaolijat saavat äänestää suosikkiteostaan. Yleisöäänestyksen kolme eniten ääniä saanutta teosta julkistetaan tapahtuman päätösjuhlassa sunnuntaina.


Kuvataidenäyttelyyn ei tarvitse ilmoittautua vaan teoksen toimittaminen riittää. Kuvataidenäyttelyn teoksista ei anneta erikseen palautetta eikä töitä lähetetä takaisin. Jokaisen teoksen etupuolella tulee olla tekijän nimi ja halutessaan ikä. Teoksen taakse tulee merkitä yhteyshenkilön sähköpostiosoite.


Kuvataidetyöt tulee toimittaa 10.3. mennessä osoitteeseen:
Suomen Nuorisoseurat / Tiina Koskinen

Kulttuuritalo Laikku
Keskustori 4
33100 Tampere


050 340 6566
tiina.koskinen@nuorisoseurat.fi