Pitkä jono iloisia lapsia ja nuoria ulkona.

Jäsenpalvelut

Aluetoimisto on olemassa paikallisia seuroja varten ja tarjoaa seuroille erilaisia jäsenpalveluja. Tutustu jäsenpalveluihin ja hyödynnä palveluita oman seurasi käyttöön!

Seurakäynnit

Seurakäyntien tehtävänä on kehittää seuratoimintaa ja yhteistyötä sekä päivittää kuulumisia aluetoimiston ja seurojen välillä. Seurakäynti on hyvä tapa tutustua työntekijöihin ja toisinpäin! Seurakäynnillä keskustellaan seuran toiminnasta, tuen tarpeesta ja uusista mahdollisuuksista. Seurat pääsevät esittelemään toimintaansa ja taloaan ja antamaan palautetta piiri- ja valtakunnalliselle järjestölle. Jokainen seura ja seurakäynti on erilainen, niinpä aiheetkin voivat vaihdella koulutustarpeista seurantalon rakennustekniikkaan tai ohjaajahuollosta parhaaseen kahvakuulan painoon.

Seurakäyntejä järjestetään yksittäisinä seuratapaamisina tai aluetapaamisina, joihin kokoontuu useampi seura samalla kertaa.

Kutsu toiminnanohjaaja seurakäynnille!

Syksyn 2020 alueellisten seuratapaamisten aikataulu

Ke 26.8. klo 18 Marttilan Nuorisoseurantalo (Härkätie 1461, 21560 Marttila)
To 27.8. klo 18 Liedon Nuorisoseurantalo (Huiluntie 18, 21430 Yliskulma)
Ma 7.9. klo 18 Kangasalan Nuorisoseuran Pirtille (Tapulintie 6, 36200 Kangasala)
Ke 16.9. klo 18 Lempäälän Nuorisoseurantalo (Iluksentie 5, 37500 Lempäälä)
To 24.9. klo 18 Jalasjoen Nuorisoseurantalo (Murronharjuntie 905, 31950 Sadonmaa)
Ma 28.9. klo 18 Kuoreveden Nuorisoseura Nysän seurantalo (Kuorevedentie 921, 35630 Kuorevesi)
To 8.10. klo 18 Poikkitaiteilijat ry (Antinraitti 15 B 7, 39980 Sara) Siirretty kevääseen 2021, tarkempi ajankohta ilmoitetaan myöhemmin.

To 15.10. klo 18 Lattomeren Nuorisoseurantalo (Liemolantie 1, 28560 Pori)
To 22.10. klo 18 Hämeenkyrön Nuorisoseurantalo Kyrölä (Laivatie 3, 39100 Hämeenkyrö) Siirretty kevääseen 2021, tarkempi ajankohta ilmoitetaan myöhemmin.

Viestintätuki

Nuorisoseurat ovat luoneet jäsenseuroille viestinnän palvelulupauksen. Lupaamme jäsenyhdistyksillemme tukea ja neuvontaa, graafisen
ilmeen, viestinnän tukimateriaaleja, viestintämateriaalien tuottamista, koulutusta, tiedon levittämistä eri
kanavissa sekä kotisivut ja viestinnän ohjelmistoja jäsenetuhintaan. Tutustu tarkemmin viestinnän palvelulupaukseen ja materiaaleihin.

Aluetoimisto mainostaa ja markkinoi paikallisseurojen tapahtumia ja toimintaa sosiaalisessa mediassa ja kuukausitiedotteissa. Muista ilmoittaa seurasi tapahtumat aluetoimistolle! Aluetoimiston voi merkitä Facebookissa ja Instagramissa seuran julkaisuihin ja lisätä rinnakkaisjärjestäjäksi tapahtumiin, jotta seuran tapahtumat ja ilmoitukset löytyvät helpommin.

Tiedotteet

Kuukausitiedote

Nuorisoseurat Lounais-Suomen aluetoimisto julkaisee kuukausittain sähköisen kuukausitiedotteen, joka kokoaa yhteen ajankohtaiset asiat niin alueellisesti kuin valtakunnallisestikin. Myös seurat voivat lähettää tiedotteita sähköiseen kuukausitiedotteeseen. Tiedote ilmestyy aina kuun loppupuolella (poislukien heinäkuu).

Liity kuukausitiedotteen saajaksi 
Lue uusin kuukausitiedote

Kuukausitiedotteen rekisteriseloste

Nuorisoseuralehti

Nuorisoseuralehti on järjestön jäsenlehti, joka ilmestyy 4 kertaa vuodessa. Lehti toimitetaan maksutta kaikkiin jäsentalouksiin. Voit lähettää juttuehdotuksia osoitteeseen toimitus@nuorisoseurat.fi. Lue Nuorisoseuralehti verkossa..

Valtakunnalliset Nuorisoseuratiedotteet

Voit tilata itsellesi sähköpostiin myös Nuorisoseurapostin, joka on tarkoitettu kaikille nuorisoseurojen aktiiveille. Tilattavissa myös Tanssin ja Teatterin uutiskirjeet. Tutustu uutiskirjeisiin.

Aluesanomat

Nuorisoseurat Lounais-Suomen jäsenlehti Aluesanomat ilmestyy muutaman kerran vuodessa sähköisenä julkaisuna. Lehden pääpaino on seurojen toiminnasta kertovissa jutuissa, ja seurat voivatkin lähettää lehteen artikkeleita ja tiedotteita toiminnastaan ja tapahtumistaan. Ilmoittaminen on ilmaista.

Lue uusin Aluesanomat
Lue uusin Aluesanomat PDF-tiedostona

Lue vanhoja Aluesanomia täältä.

Ohjaajahuolto

Ohjaajat ovat tärkeä osa harrastustoimintaa ja Nuorisoseuroissa halutaankin pitää ohjaajista huota. Ohjaajahuolto aluetoimistossa koostuu ohjaajille suunnatuista tapahtumista, koulutuksista, virikemateriaalista ja tuesta.


Seuran työkalupakki

Nuorisoseurojen työkalupakista löydät pohjia, oppaita, aineistoja ja vinkkejä järjestö- ja ohjaustyöhön nuorisoseuroissa. 

Muut jäsenpalvelut

Nuorisoseurojen jäsenenä saat lisäksi monia muita palveluita, etuja ja opastusta. Tutustu Suomen Nuorisoseurat ry:n jäsenpalvelut ja -edut sivustoon!.