Pitkä jono iloisia lapsia ja nuoria ulkona.

Jäsenpalvelut

Aluetoimisto on olemassa paikallisia seuroja varten ja tarjoaa seuroille erilaisia jäsenpalveluja.
Tutustu jäsenpalveluihin ja hyödynnä palveluita oman seurasi käyttöön!

Seurakäynnit

Aluetapaamisessa tutustutaan muihin alueen nuorisoseuroihin ja nuorisoseuratoimijoihin, tarkoitus on näin saada verkostoja ja vertaistukea. Tapaamisissa voidaan keskustella sillä hetkellä osallistujille tärkeistä asioista. Tapaamisissa annetaan myös ajankohtaista tietoa nuorisoseura-asioista.

Alueellisia seuratapaamisia järjestetään tänä syksynä yhteensä viisi, joista neljä on eri puolilla aluetta nuorisoseurantaloilla ja yksi Teamsissa. Voit ilmoittautua mihin tahansa seuratapaamisista. Ilmoittaudu viimeistään viikkoa ennen tapaamisen ajankohtaa. Kaikissa tapaamissa on paikalla aluetyöntekijä Tiina Koskinen, Teams-kokoontumisessa mukana myös pääsihteeri Annina Laaksonen.

Toivomme, että vähintään yksi seuranne edustaja osallistuu johonkin tapaamisista.

Seuratapaamisten paikat ja ajankohdat syksyllä 2022:
Ti 20.9. klo 18-20  Loimaan Nuorisoseurantalo Toukola (Vanha Alastarontie 198, 32210 Loimaa)
Ke 21.9. klo 18.30-20.30 Söörmarkun Nuorisoseurantalo (Söörmarkuntie 265, 29570 Söörmarkku)
Ti 4.10. klo 18-20 Kanta-Teiskon Nuorisoseurantalo (Kuusjärventie 5, 34260 Terälahti)
Ma 31.10. klo 18-20 Sääksmäen-Metsäkansan Nuorisoseurantalo Tapiola (Lipontie 1031, 37850 Metsäkansa)
Ma 14.11. klo 17.30-19 Teams (Teams-linkki lähetetään ilmoittautuneille)

Ilmoittaudu tapaamiseen aina viikkoa ennen täältä

Viestintätuki

Nuorisoseurat ovat luoneet jäsenseuroille viestinnän palvelulupauksen. Lupaamme jäsenyhdistyksillemme tukea ja neuvontaa, graafisen
ilmeen, viestinnän tukimateriaaleja, viestintämateriaalien tuottamista, koulutusta, tiedon levittämistä eri
kanavissa sekä kotisivut ja viestinnän ohjelmistoja jäsenetuhintaan. Tutustu tarkemmin viestinnän palvelulupaukseen ja materiaaleihin.

Aluetoimisto mainostaa ja markkinoi paikallisseurojen tapahtumia ja toimintaa sosiaalisessa mediassa ja kuukausitiedotteissa. Muista ilmoittaa seurasi tapahtumat aluetoimistolle! Aluetoimiston voi merkitä Facebookissa ja Instagramissa seuran julkaisuihin ja lisätä rinnakkaisjärjestäjäksi tapahtumiin, jotta seuran tapahtumat ja ilmoitukset löytyvät helpommin.

Tiedotteet

Kuukausitiedote

Nuorisoseurat Lounais-Suomen aluetoimisto julkaisee kuukausittain sähköisen kuukausitiedotteen, joka kokoaa yhteen ajankohtaiset asiat niin alueellisesti kuin valtakunnallisestikin. Myös seurat voivat lähettää tiedotteita sähköiseen kuukausitiedotteeseen. Tiedote ilmestyy aina kuun loppupuolella (poislukien heinäkuu). Uusin kuukausitiedote löytyy etusivulta

Kuukausitiedotteen rekisteriseloste

Nuorisoseurat-lehti

Nuorisoseurat-lehti on järjestön jäsenlehti, joka ilmestyy verkossa neljä kertaa vuodessa osoitteessa https://nuorisoseurat-lehti.fi/

Valtakunnalliset Nuorisoseuratiedotteet

Voit tilata itsellesi sähköpostiin myös Nuorisoseurapostin, joka on tarkoitettu kaikille nuorisoseurojen aktiiveille. Tilattavissa myös Tanssin ja Teatterin uutiskirjeet. Tutustu uutiskirjeisiin.

Aluesanomat

Nuorisoseurat Lounais-Suomen jäsenlehti Aluesanomat ilmestyy kaksi kertaa vuodessa sähköisenä julkaisuna. Lehden pääpaino on seurojen toiminnasta kertovissa jutuissa, ja seurat voivatkin lähettää lehteen artikkeleita ja tiedotteita toiminnastaan ja tapahtumistaan. Ilmoittaminen on ilmaista.

Lue uusin Aluesanomat
Lue uusin Aluesanomat PDF-tiedostona

Lue vanhoja Aluesanomia täältä.

Ohjaajahuolto

Ohjaajat ovat tärkeä osa harrastustoimintaa ja Nuorisoseuroissa halutaankin pitää ohjaajista huota. Ohjaajahuolto aluetoimistossa koostuu ohjaajille suunnatuista tapahtumista, koulutuksista, virikemateriaalista ja tuesta.


Seuran työkalupakki

Nuorisoseurojen työkalupakista löydät pohjia, oppaita, aineistoja ja vinkkejä järjestö- ja ohjaustyöhön nuorisoseuroissa. 

Muut jäsenpalvelut

Nuorisoseurojen jäsenenä saat lisäksi monia muita palveluita, etuja ja opastusta. Tutustu Suomen Nuorisoseurat ry:n jäsenpalvelut ja -edut sivustoon!.