Kuvakollaasi Luova lava -toiminnasta.

Luova lava -toiminta on Nuorisoseurojen esittävien taiteiden leiri- ja kerhotoimintaa, jossa sisältönä on pääosin teatteri, tanssi ja musiikki. Lasten oma luovuus ja osallisuus ovat keskeisiä toiminnan elementtejä. Luova lava on matalan kynnyksen taidetoimintaa – osallistujilla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta taiteen harrastamisesta.

Luova lava kerho- ja leiritoimintaa voi järjestää jokainen nuorisoseura halutessaan.
Ota yhteyttä aluetoimistoon, mikäli seurasi haluaa alkaa järestää Luova lava -toimintaa, autamme mielellämme!

Luova lava -päiväleirit

Luova lava -leirit on alakouluikäsille tarkoitettua luovaa kesätoimintaa. Luova lava -päiväleirillä lapsella on mahdollisuus tutustua eri taiteen aloihin, harjoittaa esiintymisvalmiuttaan ja saada uusia kavereita. Leirillä pääsee tutustumaan monipuolisesti eri taiteen aloihin kuten teatteriin, kuvataiteeseen ja tanssiin unohtamatta muita perinteisiä leiritouhuja kuten kädentaitoja ja leikkejä. Leirit ovat kaikille avoimia.

Leirin aikana valmistetaan Hetki taiteilijana -esitys, joka esitetään vanhemmille, sisaruksille ja muille läheisille leirin päätteeksi.

Luova lava -päiväleirit 2021

Tampereella järjestetään leirejä 7.-11.6. ja 14.-18.6. Lue lisää ja ilmoittaudu!

Suttilassa, Huittisissa leiri 7.-11.6. Lue lisää ja ilmoittaudu!

Luova lava -kerhot

Luova lava  –kerhoissa luovaa toimintaa saa kokeilla turvallisessa ympäristössä ja innostavassa ohjauksessa. Kerhossa jokainen lapsi huomioidaan yksilönä ja hän tulee kuulluksi ja nähdyksi. Kerhossa lapsi saa osallistua toiminnan suunnitteluun ja hän pääsee kokeilemaan erilaisia asioita. Kerhossa lapsi saa kokemuksen olla ryhmän jäsenenä ja saa onnistumisen kokemuksia yhdessä toisten kanssa. 

Luova lava -kerhot 2021

Kevätlukukaudella Linnainmaan koululla Tampereella pyörii kaksi Luova lava -kerhoa alakoululaisille. Näistä voi kysyä lisätietoja osoitteesta tiina.koskinen@nuorisoseurat.fi

Luova lava -teatteriryhmä Porissa syksyllä 2021

Porissa alkaa syksyllä 2021 uusi Luova lava -teatteriryhmä 8-12-vuotiaille. Jos olet aina halunnut harrastaa teatteria yhdessä muiden kanssa, ilmoittaudu mukaan!
Lue lisää ryhmästä osoitteessa bit.ly/luovalavapori