Vuoden 2024 palkitut

Nuorisoseurat Lounais-Suomi jakaa vuosittain Vuoden Nuorisoseura, Vuoden Nuorisoseuralainen ja Vuoden ohjaaja -tunnustukset. Tunnustusten saajia voi jokainen nuorisoseuralainen ehdottaa syksyisin sähköisellä lomakkeella ja näiden ehdotusten ja perusteluiden pohjalta alueemme valtuutetuista muodostuva Louste-ryhmä valitsee tunnustusten saajat. Vuonna 2024 Vuoden Nuorisoseura ja Vuoden Nuorisoseuralainen -tunnustukset jaetaan Alueellisessa Nuorisoseurafoorumissa 3.2. Kojon Nuorisoseurantalolla. Vuoden ohjaaja -tunnustus jaetaan Kalkkareitten Kulttuurikeikka -tapahtumassa 16.3. Tarvasjoella.

Vuoden Nuorisoseuralainen

Vuoden Nuorisoseuralainen -äänestyksessä Markus ja Lotta saivat saman verran ääniä, joten tänä vuonna valittiin kaksi Vuoden Nuorisoseuralaista.

Markus Helminen, Luvian Nuorisoseura

Markus on sinnikäs nuori puheenjohtaja, joka kantaa vastuunsa. Hän on ottanut koppia musikaalien tuottamisesta ja seurantaloon liittyvistä talonmiehen hommista suvereenisti. Markus tekee paljon ja enemmän. Nykypolven nuorisoseuralaisia, joista tulisi pitää kiinni! 

Lotta Kankaanranta, Rehtilän Nuorisoseura

Lotta on kasvanut toimintaan jo pienestä asti aktiivisesti osallistuen muun muassa talkoisiin. Lotta on todella ahkera toimija ja samalla hyvin nöyrä eikä tee itsestään numeroa. Kantava voima seurassa ja todellinen nuorisoseuralainen henkeen ja vereen!

Markus Helminen ja Lotta Kankaanranta

Vuoden Ohjaaja

Wiivi Aaltonen ja Justiina Kallionpää, Tammelan Nuorisoseura Aura

Wiivi Aaltonen ja Justiina Kallionpää ohjaavat Auran pirtillä viikottain naperojumppaa ja ovat molemmat erittäin pidettyjä ohjaajia! Lukiolaiset nuoret ohjaajat ovat muutenkin aktiivisia tekijöitä ja harrastavat muun muassa teatteria. 

Wiivi Aaltonen ja Justiina Kallionpää


Vuoden Nuorisoseura

Auran Nuorisoseura

Auran nuorisoseurassa on uusi johtokunta, joka on tehnyt yhdessä kovasti työtä, että seuran toimintoja on saatu käynnistettyä ja he ovat siinä onnistuneet. Johtokunta on tehnyt työtä perusteellisesti, jotta yhdistyksen toiminta jatkossa sujuisi jouhevammin. He ovat myös jakaneet vastuita, jotta yhdistyksen toiminta olisi kestävää. Johtokunnassa yhteishenki on mahtava!

Auran Nuorisoseuran jothtokuntalaisia Maria Puuska (vas.), Tiina Helander ja Elisa Aittamäki.