Vuoden 2022 palkitut

Vuoden Nuorisoseuralainen

Matti Niittymäki ja Eino Rauhaniemi,
Tammelan Nuorisoseura Aura, Tammela

Matti ja Eino ovat seuran vahvoja talkoolaisia talon kunnossapidossa. Remontit, lumityöt, hiekoitukset, yleinen valvonta ja muut tehtävät onnistuvat. Kesäteatterin lavasteiden rakentaminen ja teatterin pihapiirin kunnossapito luonnistuu myös. Monitoimimiehiä. "Toiset tekee mitä ne osaa mutta nämä herrat tekee mitä ne haluaa!"

Tammelan Nuorisoseura Auran puheenjohtaja Jouko Lehtonen (vas.) onnittelee Matti Niittymäkeä Vuoden Nuorisoseuralainen -nimityksestä.

Eino Rauhaniemi Tammelan Auran Nuorisoseuran järjestämässä Hakkapeliitta-tapahtuman asussa.

Vuoden Ohjaaja

Ella Elomäki
Porin Nuorisoseura, Pori

Ella on toiminut Porin Nuorisoseurassa jo pitkään ohjaajana. Tällä hetkellä Ellan taitavissa käsissä on showdance- ja street-tanssiryhmät. Taitoa löytyy jos jonkinmoiseen koreografiaan. Ohjaajana Ella on luonteva sekä johdonmukainen. Ella on myös aina valmis auttamaan muita seuran ohjaajia tiukan paikan tullen. Oli kyse sitten tuuraamisesta tai vaikka tanssiin liittyvästä asiasta häneen voi aina luottaa. Hänen treeneissään on lasten ja nuorten mukava käydä sillä ne ovat aina täynnä tekemistä!

Ella Elomäki

Vuoden Nuorisoseura

Sottiisi Fun Club, Tampere

Sotiisi Fun Club on toteuttanut monipuolista toimintaa, kuten tanssia ja teatteria, ja jäsenistö on ahkeraa talkooporukkaa. Erityisen maininnan ansaitsee SFC:n alla jo kymmenen vuotta Jyri Siimeksen ohjauksessa toiminut Tampereen poikateatteri Sällit, joka on auttanut monia poikia luomaan positiivisen maskuliinisuuden malleja.

Kuvassa kuusi ihmistä seisoo vierekkäin hymyillen.

Kuvassa Aluefoorumissa paikalla olleet Sottiisi Fun Clubin jäsenet vasemmalta oikealle: Altti Kiuru, Jyri Siimes, Aleksi Moisio, Petra Mäkeläinen, Oiva Saukkosaari ja Jaana Rauvola.