Tempoa Tenaviin

Tempoa Tenaviin -musiikkiliikuntaryhmät ovat lasten ja aikuisten yhteisiä kohtaamispaikkoja, jossa liikutaan, leikitään, lauletaan ja temppuillaan. Lapsen ja aikuisen yhteinen harrastus yhdistelee taitavasti tanssia, sirkusta, liikuntaa ja musisointia. Toiminnan tavoitteena on lapsen ja aikuisen välisen vuorovaikutuksen lisääminen ja lapsen kokonaisvaltaisen kehityksen tukeminen musiikin ja liikunnan keinoin. Tempoa Tenaviin liikuttaa, leikittää, pyörittää, kieputtaa, tanssittaa, laulattaa ja naurattaa! Vauhdin hurma ja tarttuvat rytmit keinuttavat ja villitsevät niin pieniä kuin isojakin harrastajia. Lauluista, liikkeistä ja leikeistä lapsi ja aikuinen saavat virikkeitä myös kotiin ja harrastus voi jatkua vaikka omassa olohuoneessa. 

Lapsi osallistuu harrastukseen oman aikuisen kanssa. Tempoa Tenaviin ei vaadi mitään ennakkotaitoja lapselta tai vanhemmilta. Toiminta on suunnattu ensisijaisesti 4-vuotiaille ja sitä nuoremmille lapsille.

Nuorisoseurat Lounais-Suomen järjestämät Tempoa Tenaviin -kerhot Tampereella

Syksyllä 2020 Tampereella on tarjolla kolme Tempoa Tenaviin -ryhmää!
Ryhmät kokoontuvat Kalevassa Jotain odottamatonta yhdistyksen salissa osoitteessa Sammonkatu 8 aina torstaisin 3.9.-26.11.2020 (ei viikolla 42).
Tempoa tenaviin -ryhmiä ohjaa Jutta Wrangén. 

Mikäli toiminta joudutaan lopettamaan koronatilanteen vuoksi kesken kauden, maksusta palautetaan käyttämättä jäänyt osa. 

Lue lisätiedot ja ilmoittaudu Nuorisoseurojen verkkokauppa Puodissa

Tempoa Tenaviin -toimintaa teidänkin seuralle?

Tempoa Tenaviin -musiikkiliikunta on hyvä tapa saada laadukasta harrastustoimintaa seurallenne. Kyseessä on Suomen Nuorisoseurojen luoma ohjelma ja tuotemerkki, jonka käyttöoikeuden saa käymällä ohjaajakoulutuksen. Lisätietoja ja apua toiminnan aloittamiseen voit kysyä aluetoimistolta!

Ohjaajakoulutustiedot ja Tempoa Tenaviin -ohjaajan materiaalit