Lapsia ja aikuisia värikkään kankaan alla ihastelemassa.

Tempoa Tenaviin


Tempoa Tenaviin -musiikkiliikuntaryhmät ovat lasten ja aikuisten yhteisiä kohtaamispaikkoja, jossa liikutaan, leikitään, lauletaan ja temppuillaan. Lapsen ja aikuisen yhteinen harrastus yhdistelee taitavasti tanssia, sirkusta, liikuntaa ja musisointia. Toiminnan tavoitteena on lapsen ja aikuisen välisen vuorovaikutuksen lisääminen ja lapsen kokonaisvaltaisen kehityksen tukeminen musiikin ja liikunnan keinoin. Tempoa Tenaviin liikuttaa, leikittää, pyörittää, kieputtaa, tanssittaa, laulattaa ja naurattaa! Vauhdin hurma ja tarttuvat rytmit keinuttavat ja villitsevät niin pieniä kuin isojakin harrastajia. Lauluista, liikkeistä ja leikeistä lapsi ja aikuinen saavat virikkeitä myös kotiin ja harrastus voi jatkua vaikka omassa olohuoneessa. 

Lapsi osallistuu harrastukseen oman aikuisen kanssa. Tempoa Tenaviin ei vaadi mitään ennakkotaitoja lapselta tai vanhemmilta. Toiminta on suunnattu 0-5 -vuotialle lapsille.

Tempoa Tenaviin - toiminnan logo

Tempoa Tenaviin -ryhmät Tampereella

Tampereella alkaa keväällä 2022 kolme Tempoa Tenaviin -ryhmää.
Paikka: Juhannuskylän koulu, Johanneksen koulutalon juhlasali, osoiteessa Postikatu 2, 33100 Tampere

Ryhmät kokoontuvat keväällä torstaisin 27.1.-12.5.2022. Ryhmät eivät kokoonnu hiihtolomaviikolla 9 eivätkä helatorstaina 14.4.
Klo 17.00-17.40 0-2 -vuotiaat
Klo 17.40-18.20 2-3 -vuotiaat
Klo 18.20-19.00 3-5-vuotiaat

Ryhmiä ohjaa tanssinohjaaja (YAMK) Jutta Wrangén.

Ryhmät tuottaa Nuorisoseurat Lounais-Suomi, lisätiedot lounais-suomi@nuorisoseurat.fi, +358 50 340 6566.

 

Tutustu Tempoa Tenaviin -toimintaan etätuokiossa!

Ohjaajana Jutta Wrangén

Tempoa Tenaviin -toimintaa teidänkin seuralle?

Tempoa Tenaviin -musiikkiliikunta on hyvä tapa saada laadukasta harrastustoimintaa seurallenne. Kyseessä on Suomen Nuorisoseurojen luoma ohjelma ja tuotemerkki, jonka käyttöoikeuden saa käymällä ohjaajakoulutuksen. Lisätietoja ja apua toiminnan aloittamiseen voit kysyä aluetoimistolta!

Ohjaajakoulutustiedot ja Tempoa tenaviin -ohjaajan materiaalit